Werving & Selectie

  • Op zoek naar de juiste invulling van een zwaardere / specialistische functie in de (glas)tuinbouw, financiële dienstverlening of techniek?
  • Geen tijd of expertise voor een goede wervingsstrategie?
  • Op zoek naar een uniek maatwerktraject voor het volledige werving- en selectietraject of ondersteuning bij onderdelen?

Mijn aanpak kenmerkt zich door maatwerk en persoonlijk contact. Ik kijk hierbij verder dan alleen de functie-inhoud. Door echt de persoon achter de kandidaat te kennen en de omgeving en het team waarin de kandidaat terecht gaat komen, kan ik een optimale match garanderen. Ik ga voor de lange termijn, ook voor kandidaten.

Mijn inbreng

Ik ben benieuwd naar het verhaal achter de vacature. Wie zoekt de opdrachtgever, vanuit welk doel?

Ik durf te stellen dat ik door mijn werkzaamheden en interesse in mensen, beschik over een behoorlijk en gevarieerd netwerk. Naast ‘hard skills’ kijk ik vooral naar ‘soft skills’. Past de kandidaat bij opdrachtgever, qua competenties en qua persoonlijkheid? Het liefst kom ik dan ook voor de intake op de werkvloer en leer ik naast de opdrachtgever ook teamleden kennen, zodat ik zie en voel wat de sfeer is en waar aandachtspunten liggen.

Aan mijn opdrachtgevers stel ik na mijn voorselectie en gesprekken, de meest geschikte kandidaten voor. Voordeel voor de opdrachtgever: gerichte, kwalitatief hoogwaardige gesprekken en een hoge kans op slagen in de functie. Daarnaast: een mooi visitekaartje voor jouw organisatie.

Ieder traject is maatwerk

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Vacatureoverzicht:

Werving & Selectie

‘Degene die jij zoekt, is al geboren. Het is aan mij om diegene te vinden’

Op zoek naar iets anders

Op zoek naar iets anders?

Coaching

‘Je wordt je volgende besluit’

Interim management

‘Je hoeft niet alles zelf te doen’

Strategie & visie

‘Alles wat er is wordt omarmd en gebruikt om een nieuwe richting in te slaan of om het gekozen pad te versterken’